Wat ik doe

Verbinding vanuit de juiste plek

Hoe neemt een organisatie zijn plek in in de maatschappij? Hoe doet een team dat in een organisatie? Hoe doet een medewerker dat in zijn team? Hoe doe je dat thuis in je (samengestelde) gezin? En: hoe doet een mens dat in de wereld? Wat maakt nou dat de een wel, en de ander niet succesvol is?

Veel daarvan heeft te maken met de vraag of de plek die je als organisatie, team, individu inneemt wel van jou is. Vanuit de juiste plek maak je verbinding, heb je daadkracht, kleur je de wereld. Ik help organisaties, teams, mensen, hun eigen plek te vinden en stevig te pakken. Zodat er weer ruimte ontstaat voor verbinding, creativiteit en succes.

Ik lever altijd maatwerk. Ik ben in te schakelen voor de volgende zaken.

Interimmanagement

Veel teams hebben ‘gedoe’ met hun plek. Hun positie in de organisatie. De rol die ze willen spelen, maar niet toebedeeld krijgen. Hun toegevoegde waarde die ze maar niet over de bühne lijken te krijgen.

Spelen in jouw organisaties deze issues? Als interimmanager help ik teams hun plek weer helemaal in te nemen. Door de verbinding te herstellen met hun oorspronkelijke opdracht en de organisatiestrategie. Daarbij kijk ik over de grenzen van het team en handel ik in samenhang met de rest van de organisatie. Ik leg je graag uit hoe ik dat doe.

Bel of mail voor een kennismaking!

Advies

Hoe neem je als organisatie je plek in in de wereld? Wat is precies de bedoeling van je bedrijf? En lukt het om dat waar te maken? En hoe dragen je medewerkers bij aan je organisatiedoel? Hoe orden je je organisatie of team zodanig dat het werkt? Hoe stuur je aan? Hoe pak je als leider je plek op een zodanige manier dat je medewerkers dat ook doen?

Ik adviseer organisaties omtrent inrichting, aansturing en leiderschap.

Ik kijk verder dan het gemiddelde managementmodel. Ik maak de onderstroom zichtbaar. Op basis van een gedegen analyseen maak ik een advies en plan. Altijd vanuit de praktijk, direct toepasbaar en op maat! Neem contact op voor meer informatie.

Training & Coaching

Teams
Draait jullie team in kringetjes rond? Beland je met elkaar steeds in dezelfde discussies? Loopt de samenwerking onderling of met andere teams stroef? Of zelfs spaak?

In een of meer teamsessies onderzoek ik samen met alle teamleden waar de schoen wringt.

Welke belemmeringen zijn er om als team je positie te pakken? We kijken naar jullie opdracht door de bril van de organisatie. En hoe jullie daar zelf tegenaan kijken. Welke zaken spelen er vanuit het verleden nog een rol? Is er voldoende balans tussen investering en opbrengst? Welke patronen zitten in de weg? Ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Neem dan contact op.

Mensen
Zit je op de goede plek? De plek die van jou is? Jouw eigen, unieke plek? Als je op je plek zit, voel je je goed en krachtig. Vanuit je eigen plek kleur je de wereld mooier en maakt dat wat je doet en zegt de meeste indruk. Vanuit jouw plek is het gemakkelijker je werk en je relaties te laten bloeien.

In een paar gesprekken help ik jou je plek te vinden en te pakken. Helemaal, zonder voorbehoud.

Boost je Project
Samen met Yvette Meinema van Buro Horizon ontwikkelde ik de training “Boost je Project”. Daarin helpen we kenniswerkers, adviseurs, projectleiders, hun projecten een boost te geven. Wil je meer weten? Kijk dan op www.boostjeproject.nl

Samengestelde Gezinnen

 

Ben jij (stief)ouder van een samengesteld gezin? En worstel je dagelijks met de ingewikkelde dynamiek die zo’n gezin met zich meebrengt? Dan is dit bericht voor jou.

 

Het runnen van een samengesteld gezin vergt veel. Dat weet ik uit eigen ervaring. Je hebt te maken met allerlei verschillende dynamieken, persoonlijkheden, culturen. Probeer daar maar eens een functionerend geheel van te maken. Reken maar dat het flink wat van je leiderschap vraagt!

 

Samen met een aantal deskundigen uit mijn netwerk heb ik een traject ontworpen voor ouders van samengestelde gezinnen. Een traject dat bestaat uit vijf workshops met als thema’s:

 

  • Leiderschap in je samengestelde gezin. Hoe hanteer je de dynamiek van je samengestelde gezin?
  • Hoe maak je van je samengestelde gezin een goed functionerend ‘team’? Tips, tricks & tools
  • Hoe hou je je partnerrelatie leuk en licht?
  • Hoe zorg je goed voor jezelf?
  • Samengestelde gezinnen vanuit het perspectief van de kinderen.

 

De insteek is nuchter, praktisch, down-to-earth en met veel diepgang. De workshops worden gegeven door mijzelf en een aantal (ervarings)deskundigen. Een intake en een individuele coachsessie maken deel uit van het programma.

 

In elk programma lopen 4-5 stellen een tijd met elkaar mee. Delen ervaringen en kunnen tijdens (en hopelijk ook na) het traject op elkaar terugvallen.

 

Wil je meer weten? Bel of mail me dan. Ik ben bereikbaar op contact@karenverbindt.nl of via 06-22520321.